Fliser over kjøkkenbenk2017-07-21T15:42:29+00:00

Forny kjøkkenet med fliser! Enklere renhold og moderne preg.

Vi utfører alt innen kjøkkenfliser, skal du fornye kjøkkenet eller bare bytte ut de gamle flisene så hjelper vi deg.

Fliser over kjøkkenbenken er en liten oppussing, men gir stor effekt på utseende. Vi har egne murere som har muligheter legge dine fliser innen kort tid da dette er oppdrag som vi lett kan legge mellom de større prosjektene våre.

Som dekor på vegg, mellom kjøkkenbenk og overskap, velger mange fliser. Siden fliser er holdbare overfor både varme og fukt, samt hygieniske med hensyn til vedlikehold og rengjøring, vil dette være et godt valg.

Send en forespørsel
Ring oss nå

Ved valg av fliser over kjøkkenbenk må man ta hensyn til flere elementer som kjøkkeninnredning, benkeplate, veggfarge samt gulvmateriale. Stilmessig bør flisene også harmonere med omgivelsene. For å skape en sammenheng mellom de ulike elementene, vil det kunne være en idé å ta opp igjen en av fargene man har på kjøkkenet, i flisene man velger. Tar man utgangspunkt i benkeplaten, vil det være en fordel å ta opp enten strukturen eller en av fargenyansene fra benkeplaten, i flisen.

Ønsker man et blikkfang på kjøkkenet kan en flis med en kontrast nyanse være et godt valg. Ønsker man derimot at kjøkkeninnredningen skal stå frem, velger man kanskje en flis som er mer nøytral mot omgivelsene. Dekorfliser til kjøkken kan være et fint innspill, ved å bryte opp en ellers kompakt flate, avhengig av veggflisen man velger. For uten farge- og teksturvalg vil størrelsen på flisene har noe å si på utseende. Her kan man velge små fliser av en mosaikk til fliser som store opp til flere meter (storformat).

Bruk av kjøkkenfliser mellom kjøkkenbenk og overskap er et vanlig og trykt valg siden keramiske kjøkkenfliser er hygieniske og enkle å rengjøre. Ved å velge forskjellige farger på gulv- og veggfliser, påvirker du hvordan rommets volum oppfattes. Valg av mosaikk på kjøkkenet er en flott måte og sette et ekslusivt preg på kjøkken men vær også bevisst at fugefargen vil påvirke flisenes utseende kraftig. Det er avgjørende å bruke tid på vurdering og valg av fliser over en kjøkkenbenk eller til kjøkkengulvet; du skal trives med valget i mange år.

Vi hjelper deg gjerne med valg av fliser kan vi komme på en møte for å finne ut hva som passer bra for deg og ditt kjøkken.
Les mer om flistyper.

BILDER AV NOEN AV KJØKKENFLISENE VI HAR LAGT

Vi er her for å hjelpe deg!

Uansett type flis, vi har kompetansen og setter detaljer høy.

KONTAKT OSS!

Recent Tweets