Servicearbeider2017-07-21T15:49:23+00:00

Din servicemann. Trenger du hjelp med en liten jobb? Ta kontakt og vi hjelper deg!

Vi utfører alt av servisearbeid inne murer- og rørleggertjenester.

Har du en flis som sitter løst eller silikon og fuger som må byttes på baderommet? Lekker kranen?

Ønsker du en lett fornyelse av VVS-utstyr og baderomsmøbler?

Send en forespørsel
Ring oss nå

brukket flis

Vi kan bytte én eller flere flis som er sprukket eller løsnet for deg. Dette kan vi gjøre både ute og inne.

Silikon som er brukt i hjørner og overganger må med tiden byttes ut. Silikonen må byttes ut da deler av soppmidlet, fargen og fleksibilitenen brytes ned over tid. Transparent silikon kan gulne over tid og ser dermed ikke veldig pen ut. Det er ikke noe problem for oss å komme hjem til deg og bytte silikonen. Levetiden på silikonen varierer etter merke og vil være mellom ca 5-10 år, mens noen rimeligere varianter vil gulne etter bare ett par år.

Fuger kan sprekke opp og slites ned. Vi hjelper deg med bytte av fug og fargevalg.

Et kjent fenomen er at hvite gulvfuger blir veldig skitne over tid og ser ikke veldig pene ut. Det er faktisk mulig å rense fugen slik at den ser så god som ny ut. Dette vil være en rimeligere løsning enn å bytte ut alle fuger. Vi renser fugen for deg og impregnerer den slik at vi utvider holdbarheten og vanngjennomtregningen på dine fuger. Se forskjellen!

All naturstein og håndlagde fliser må impregneres. Marmor, sandstone, skifer, historiske fliser er eksempler på fliser som må impregneres. Impregneringen skal gjøres med en gang flisene er lagt for å unngå flekker og høy vanngjennomtregning. Prosessen skjer over flere omganger avhengig av produktet som benyttes.

Det som mange tror er at har man impregnert en gang så holder dette for alltid. Vi anbefaler alle våre kunder å ta en vanntest en gang i året. Hell et glass vann på flisene og vent litt, når du tørker av så ser du om vannet er trukket ned i flisen eller ikke. Visse typer naturstein må impregneres en gang i året og produktet som er benyttet har betydning på vedlikeholdet.

Ta kontakt i dag dersom du trenger hjelp med impregneringen av dine fliser! Det er så trist å se vakker naturstein som ikke er behandlet riktig.

En enkel variant av oppussing på baderommet er å bytte baderomsinnredningen. Vi hjelper deg med praktiske løsninger og monteringen. Det kan være alt fra knotter, håndkletørkere, servant, servantskap, høyskap, speil og speilskap. Vi anbefaler deg å forhøre deg med fagfolk når innredning skal byttes. Dette fordi man borer i veggene og da brytes membranen. Vi har kunnskapen om membraner og montering.

Vi har sertifiserte rørleggere som hjelper deg med bytting av VVS-utstyr. Ønsker du å montere en ny kran eller dusj er det oss du skal kontakte, vi hjelper deg! Spør oss om forslag til løsninger og ulike typer VVS-utstyr. Vi har avtaler med de fleste leverandører innen VVS, og kan komme med forslag.

Har du en kran eller dusj som lekker? Vi hjelper deg!

Dusjvegger i glass er pent og kan bare en plassbesparelse. Når man monterer dusjdører må man være forsiktig så man ikke bryter veggmembranen. Vi har kunnskapen til å hjelpe deg med montering og forslag til praktiske dusjløsninger

Dersom varmakablene i gulvet har røket kan det være mulig å reparere disse. Vi bruker varmesøkende kamera for å lokalisere skaden. Her fjerner vi flisen over ødelagt punkt og reparerer dette, for så å legge over støp, lim og flis. Det kan være ulike årsaker til at varmekablene går i stykker. Ta kontakt med oss for hjelp til å reparere varmekabelen din. Vi har sertifiserte elektrikere som kan komme på kort varsel.

Vil du ha en ekstra stikkontakt? Våre sertifiserte elektrikere hjelper deg med montering av dette.

Har du svakt lys i et rom vil det være vanskelig å holde det rent. På baderom er det mange som kun har et lampepunkt over speil. Dette kalles i dag for en tillegsbelysning og gir ikke den største lysmengden. Vi hjelper deg med å montere opp en nytt lampepunkt eller nye spotter i taket.

Vi Er Laget For Å Hjelpe Deg!

Det Er Kun Kreativiteten Som Som Setter Grenser For Oss

TA KONTAKT!

Recent Tweets