Loading...
Slipt betong2017-07-21T15:50:08+00:00

Trenger du hjelp til å få lagt slipt betonggulv?

Ønsker du et stilrent, sømløst og nærmest vedlikeholdsfritt gulv? Vi utfører slipt betong!

Slipt betong gir et flott og meget slitesterkt gulv. Du kan desgine ditt eget gulv fra mange ulige farger og størrelse på steinene. Det er til og med mulig å bruke knust glass fra vinflasker for å skape en spennende effekt med grønne punkter i betongen. Vi gjør hele jobben med støping, armering, sliping og impregnering. Slipt betong egner seg i alle type rom og er lett å holde rent, samtidig som det gir sømløse flater.

Slipt betong egner seg på baderom, gang, kjøkken, stue, industrigulv, kontorer, garasje, og utvendige flater. Betongen støper vi i ønsket farge og type tilslag, for så å slipe den ned og polere den til ønsket glans. Dette er et miljøvennlig og meget holdbart gulv som gir muligheter for å skape et vakkert steingulv med en homogen overflate. Vi kan polere opp gammel betong eller støpe ny for å gi deg et gulv uten belegg hvor du bestemmer glansgraden eller farge på ny betong.

Fargen på slipt betong kan variere fra nærmest hvit med tilslag av marmor til mørk grått, og fargepigmenter kan tilsettes. Vi kan tilsette ulik størrelse og type på steinene eller elementer av glass for å gi en unikt utseende. Alt fra glatt betong uten stein til store og mange steiner som gir spill i betongen. Slipt betong egner seg på små flater til kjempestore arealer.

Send en forespørsel
Ring oss nå

Vi Er Laget For Å Hjelpe Deg!

Det Er Kun Kreativiteten Som Som Setter Grenser For Oss

TA KONTAKT!

Recent Tweets